Gıda Endüstrisinde "Güvenli Gıda" Üretmek

TESLİME MAHMUTOĞLU
Gıda işleyen bütün kuruluşlar, hazır yemek, restoran ve oteller, gıda ambalajı ve gıda kontak matery...
20.00 TL 15.00 TL

%25 İNDİRİM

KİTAP HAKKINDA

Gıda işleyen bütün kuruluşlar, hazır yemek, restoran ve oteller, gıda ambalajı ve gıda kontak materyali üreten sektörler için: pratiğe yönelik olarak hazırlanan bu kitapta HACCP ve ISO 22000 standartlarının uygulanışını, el kitabı ve diğer dokümanların içerik ve hazırlanış ilkelerini bulacaksınız. Her bölüm, gıda sektöründen alınmış, çok sayıda gerçek örnekle desteklenmiştir. Firmanızda gıda güvenliği sistemi kurmak ve devamlılığını getirmek için kullanabileceğiniz bilgilerin yanısıra; Ek olarak; gıda mikrobiyolojisi, temizlik-dezenfeksiyon, depolama ve gıdaların raf ömürleri, hazır yemek sektöründe güvenli gıda üretmek için pratik bilgiler, gıda prosesleri, “ISO 22000 + yeni ön koşul standardı PAS 220” gıda güvenlik sisteminizi kontrol etmek için kullanabileceğiniz oldukça detaylı hazırlanmış bir soru listesi, allerjenler ve gıda sektöründeki bazı ingredientlerin açıklamalarını da bulacaksınız...

TEKNİK ÖZELLİKLER

ISBN: 978-9944-344-18-0
Editör:  
Çeviren:  
Yayın Tarihi: 18.02.2010
Baskı: 2. Basım
Sayfa Sayısı: 396 sayfa
Kağıt: 80 gr 1. Hamur
Boyutlar: 16 x 24 cm
Kapak: Karton kapak

YORUM YAZIN

Adınız,Soyadınız
E-Mail
Mesaj
Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İlk Yorumu Siz Yapın.